Crosul Universității Tehnice

Dragi studenti,
 
Crosul Universității Tehnice (Crosul UT) este un proiect de tradiție marca OSUT Cluj (Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), organizat semestrial. Acest eveniment este o competiție de alergare, pe o distanță de 6 km.  Prin intermediul proiectului, se promovează un stil de viață sănătos atât în rândul studenților, cât și în rândul comunității clujene. La finalul evenimentului, banii adunați din taxele de participare sunt donați unei cauze umanitare.

Ediția din acest an va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie 2023, ora 9:00, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Ne dorim să facem un bine, la finalul evenimentului, ajutând-o pe Sara Vișovan, în vârstă de 26 de ani, fostă studentă în cadrul UTCN, care a fost diagnosticată cu un tip de cancer foarte agresiv, numit angiosarcom cardiac primar cu metastaze hepatice, osoase, pulmonare și recent descoperite cerebrale.

Evenimentul împreună cu detaliile de înscriere pot fi găsite la link-ul următor: https://www.facebook.com/events/320937193857151/?ref=newsfeed

Go back