ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR CARE NU ȘI-AU ACHITAT TAXELE SCADENTE LA 16.01.2023

Studenţii care nu au achitat obligaţiile financiare ce decurg din Contractul de Studii şi Contractul Disciplinelor și care au fost scadente la data de 16.01.2023 (rata 2 din taxa de şcolarizare şi/sau examenele restante aferente semestrului 1) au fost exmatriculați începând cu data de 17.01.2023, (conform Regulamentului ECTS, Art. 9.2 lit. b).

Revenirea asupra exmatriculării se poate face cu condiţia depunerii unei cereri (modelul anexat) la secretariatul Facultății de Inginerie Industrială, Robotică și Managementul Producției sau la adresa de mail a secretarei de specializare Secretariat - Facultatea de Inginerie Industriala, Robotica si Managementul Productiei (utcluj.ro) ȋn termen de maxim 14 zile calendaristice de la data exmatriculării (31.01.2023), urmată de achitarea taxei de reînmatriculare (200 lei) + taxele neachitate pentru care a avut loc exmatricularea.

Plata se va putea face la Biroul de taxe al UTCN (strada Constantin Daicoviciu, nr. 15) sau online: https://websinu.utcluj.ro/taxe/default.asp după aprobarea cererii de către Consiliul de Administrație al UTC-N.

Go back